Ne znam da li je strasnije da pitam, kada izlazite ili kada se vracate...
Pa kad ti ides tamo u 12! Tamo je puno tek od jedan... I bilo je i vise nego puno sinoc, ali ponavljam, posle jedan...
Nemoj da mi se Zoe_Jane naljuti, nema ovo veze sa njom licno, odnosi se na ceo sistem i masineriju kafica koji ovako funkcionisu u gradu.
Znaci, sada je fora sto kasnije izaci da bi imao dobar uzitak? Primetio sam da, kako sam stariji, te vremenske granice izlazaka se sve vise pomeraju 'kasnije' a zasto, to jos ne kapiram, zasto to bas tako mora?
Ja slusam drum n bass . Ne mogu da kazem da ludim za tom muzikom, ali je rado slusam, volim da izdivljam jer inace obozavam elektronsku muziku, ali zasto sam duzan da dodjem cak u 01h da bih u njoj uzivao?
Ne kazem da se mora pustati oko 18h ali 21h-22h je zaista jedno optimalno vreme, koje ti pruza 4-5 sati djuskanja i alkoholisanja, i zar je to malo?
Nije strasno ako se ode jednom-dva puta, ali ako se to ponavlja svakog vikenda, onda imamo ozbiljan problem, jer covek ne onda preko subote i nedelje, ne moze da funkcionise normalno i u suprotno niko ne moze da me ubedi! Nazalost, kafici su, ili ko vec, nametnuli takav tempo i masu je tesko odvratiti....