Gimnazija Svetozar Markovic - forum Gimnazija Svetozar Markovic - forum
Vesti: * **NOVO** Uredite svoj profil **NOVO***

*
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.
Da niste izgubili svoj aktivacioni e-mail?
Jul 29, 2010, 11:45:07 pm

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije

test
Stranice: [1]
  Štampaj  
Autor Tema: U koje vreme izlazite petkom, subotom?  (Pročitano 1938 puta)
SSpin
Administrator
Hero Member
Van mreže Van mreže

Be cool

Pogledaj profil E-mail
« poslato: April 20, 2008, 07:01:39 pm »

Ne znam da li je strasnije da pitam, kada izlazite ili kada se vracate...

Citat
Pa kad ti ides tamo u 12! Tamo je puno tek od jedan... I bilo je i vise nego puno sinoc, ali ponavljam, posle jedan...

Nemoj da mi se Zoe_Jane naljuti, nema ovo veze sa njom licno, odnosi se na ceo sistem i masineriju kafica koji ovako funkcionisu u gradu.
Znaci, sada je fora sto kasnije izaci da bi imao dobar uzitak? Primetio sam da, kako sam stariji, te vremenske granice izlazaka se sve vise pomeraju 'kasnije' a zasto, to jos ne kapiram, zasto to bas tako mora?
Ja slusam drum n bass . Ne mogu da kazem da ludim za tom muzikom, ali je rado slusam, volim da izdivljam jer inace obozavam elektronsku muziku, ali zasto sam duzan da dodjem cak u 01h da bih u njoj uzivao?

Ne kazem da se mora pustati oko 18h ali 21h-22h je zaista jedno optimalno vreme, koje ti pruza 4-5 sati djuskanja i alkoholisanja, i zar je to malo?

Nije strasno ako se ode jednom-dva puta, ali ako se to ponavlja svakog vikenda, onda imamo ozbiljan problem, jer covek ne onda preko subote i nedelje, ne moze da funkcionise normalno i u suprotno niko ne moze da me ubedi! Nazalost, kafici su, ili ko vec, nametnuli takav tempo i masu je tesko odvratiti....
Sačuvana

Zoe_Jane
VIP
Full Member
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #1 poslato: April 20, 2008, 07:15:13 pm »

Ne ljutim se, taman posla! Cak se i ja ne slazem sa tim vremenskim periodom, ali kao sto kazes to nije do mene vec do sistema... Ja i ne volim da ostajem do mnogo kasno, onako optimalno se vracam kuci oko 3, ali ostatak ekipe vrlo cesto zakasa i do 4, 5 ujutru (a i duze!)!
To je donekle i bio razlog zasto ja nisam toliko cesto izlazila, jednostavno ne vidim poentu da izadjem u 10, 11,  pa da se vracam kuci ujutru, a i sada vrlo cesto izadjem tad, promajem se malo, i vratim se kuci ranije (oko 1 recimo).

Nije strasno ako se ode jednom-dva puta, ali ako se to ponavlja svakog vikenda, onda imamo ozbiljan problem, jer covek ne onda preko subote i nedelje, ne moze da funkcionise normalno i u suprotno niko ne moze da me ubedi!

Recimo sto se Fidbeka tice, to zavisi i od toga kakva je zurka. Ako dolazi neki gost iz drugog grada, ili neki poznatiji dj onda se i napuni ranije i ostane se naravno do ujutru, ali kada je standardna ekipa niskih djeva onda i ljudi, posto su ih slusali milion puta, prvo provedu vreme majuci se po gradu, zavrse sta imaju pa tek onda dodju pa opet ostanu do ujutru (a to je ono svakog vikenda)... 

Iskreno, i meni bi vise prijalo da se kao nekada, izlazi oko 9 recimo a ostaje do 2 npr. i sve bude oke ali sam ocigledno u manjini i onda moram da se prilagodim ostalima...
Sačuvana

Zivot tako malen je da bi se sve ostvarilo, nesto uvek bude bolje, nesto bi se kvarilo... Cheesy
sanja
Global Moderator
Sr. Member
Van mreže Van mreže

***Forumas nedelje***

Pogledaj profil WWW
« Odgovor #2 poslato: April 20, 2008, 07:18:57 pm »

Hmmm pa sudeci po forumskom uzorku, nisi u manjini posto se i ja slazem s tobom... Ali to nije reprezentativan uzorak pa se ne moze smatrati validnim (doci ce mi glave ova statistika...) Zelenko
Ne dozvoljavam da kafici upravljaju mojim vremenom, ne posecujem ih Smeško Ako je do alkohola do kasno u noc, uvek neko iz drustva ima prazan stan/kucu Cheesy
Sačuvana
SSpin
Administrator
Hero Member
Van mreže Van mreže

Be cool

Pogledaj profil E-mail
« Odgovor #3 poslato: April 20, 2008, 07:21:52 pm »

Citat: sanja
Ne dozvoljavam da kafici upravljaju mojim vremenom, ne posecujem ih Smeško Ako je do alkohola do kasno u noc, uvek neko iz drustva ima prazan stan/kucu Cheesy

Upravo! Kucne sedeljke/pijanke su zakon! Cheesy
Sačuvana

Kain
Full Member
Van mreže Van mreže

... Tek da me vidite bez shminke!

milanj@sbb.co.yu
Pogledaj profil E-mail
« Odgovor #4 poslato: April 20, 2008, 07:34:03 pm »

Najsladje je kad se drushtvo okupi kod nekog na gajbi, pa se alkoholishe. Kakvi crni klubovi, breeeee... Smeško))
Sačuvana

I saw that day
I lost my mind
Lord I'm fine
Maybe in time you'll want to be mine...

Gorillaz - El Manana
Ivana
Novi clan
*
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #5 poslato: April 25, 2008, 12:01:10 am »

Nekako i mogu da razumem kada ljudi nasih godina izlaze u to vreme jer mi smo kolko-tolko, odrasli...Ali, kada vidim komsinicu 7. razred da se vracamo u isto vreme kuci....grrrrrrrrr
Sačuvana
Ivana
Novi clan
*
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #6 poslato: April 25, 2008, 12:04:19 am »

A sto se tice alkoholisanja, najsladje je na ekskurziji...........hahahahahah
Sačuvana
SSpin
Administrator
Hero Member
Van mreže Van mreže

Be cool

Pogledaj profil E-mail
« Odgovor #7 poslato: April 25, 2008, 08:54:46 am »

I jos kad te ne uhvate ihahahah Cheesy
Sačuvana

slatki medo
Novi clan
*
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #8 poslato: Oktobar 22, 2008, 04:57:47 pm »

Pa obicno izlazim oko pet, sest.
Sačuvana
Anja
Full Member
Van mreže Van mreže

Pukotine rastu, ja srastam sa njima

anja_jankovic@hotmail.com
Pogledaj profil WWW
« Odgovor #9 poslato: Januar 02, 2009, 11:41:49 pm »

Slazem se sa covekom, tad nema zive duse.
Sačuvana
Stranice: [1]
  Štampaj  

Prebaci se na:  

Naslov Započeo Odgovora Pregleda Poslednja poruka
Novih 113 provala sa casova - yeah :-D « 1 2 » SSpin 21 4956 Poslednja poruka Oktobar 29, 2009, 12:49:05 pm
IgorDelija007
E-Book Buda Da King 9 3478 Poslednja poruka April 07, 2008, 09:22:01 am
Anja
Mnogo smesan vic! « 1 2 » Buda Da King 15 4067 Poslednja poruka Septembar 07, 2008, 01:20:53 am
DUXI90
Danny Byrd [Hospital Records, London UK] u Feedbacku 14.03.08. Zoe_Jane 7 2056 Poslednja poruka Mart 02, 2008, 08:50:44 pm
Zoe_Jane
Ex-Yu Hip Hop Igrutin 6 2454 Poslednja poruka Septembar 19, 2008, 03:20:35 am
andrijana
Pokreće MySQL Pokreće PHP
Oficijalni sajt Gimnazije Svetozar Markovic iz Nisa