|
Kain
|
 |
« Odgovor #30 poslato: Jun 09, 2008, 06:58:19 pm » |
|
Duxi, da ubacish onaj chlanak koji ce ionako vecheras da procuri na moj Space 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
I saw that day I lost my mind Lord I'm fine Maybe in time you'll want to be mine...
Gorillaz - El Manana
|
|
|
|
DUXI90
|
 |
« Odgovor #31 poslato: Jun 10, 2008, 11:48:03 am » |
|
Što se tiče članka, odrađen je kolko-toko, pa možeš da svratiš u kabinet da vidiš look. Ko ne piše članke strefiće ga strašan gnev Šefice. 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Respect my authoritahhhhh!
|
|
|
|
Anja
|
 |
« Odgovor #32 poslato: Jun 10, 2008, 02:12:55 pm » |
|
Znam  Ali shta je - tu je... @DUXI90: E a jel istina da ce Mina sledece godine da pali za Bgd i da vishe nece biti gl. i odg. ur. ?
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
DUXI90
|
 |
« Odgovor #33 poslato: Jun 10, 2008, 02:23:38 pm » |
|
By Marko Mitić
DUXI-jev saradnik na casopisu-codizajner: Da, Mina sledece godine pali u BG, palim i ja, sta se moze... Mina je ionako nema dok radimo ovaj Grogi, pa nemoj da se brines, nadje se urednik, ali kvalitetan kao Mina tesko. (Moram da joj se ulizujem jer mi je sefica...)
By DUXI90 Bendža je u pravu. Sve informacije o daljem radu časopisa moćićete da pročitate u novom broju...
|
|
|
|
« Poslednja izmena: Jun 12, 2008, 12:24:30 pm DUXI90 »
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Anja
|
 |
« Odgovor #34 poslato: Jun 10, 2008, 02:31:38 pm » |
|
Ma ne brinem se ja, samo nisam znala da li je informacija tachna 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
sanja
|
 |
« Odgovor #35 poslato: Jun 10, 2008, 04:47:38 pm » |
|
@Kodizajner E Bendzo, Bendzo, na niske si grane spao, ulizice  Drugo je sto mi idemo za BG, mi maturirali, boli ih uvo sad za nas 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
SSpin
|
 |
« Odgovor #36 poslato: Jun 10, 2008, 08:41:49 pm » |
|
Bilo je GroGija i pre nego sto je Mina bila urednica... U svakom slucaju steta sto ide, odlicno radi svoj posao, ali mi GroGijevci necemo je izneveriti i dati da GroGi zamre 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Anja
|
 |
« Odgovor #37 poslato: Jun 11, 2008, 08:02:08 pm » |
|
Naravno  U to ime, ja jedino da se pregazim gradskim, zvale me danas i ona i profesorka jer im nisam donela ono shto treba...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
sanja
|
 |
« Odgovor #38 poslato: Jun 11, 2008, 08:11:07 pm » |
|
Pa GroGi mora da se odnese na stampu negde do kraja nedelje, tako da je hiiiitnooooo 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
SSpin
|
 |
« Odgovor #39 poslato: Jun 11, 2008, 10:28:29 pm » |
|
e pa... ja nisam u stanju da pisem, ama uopste. Jednostavno, nista ne radim ovih dana sem glupe matematike, s toga se izvinjavam za tekst, koji mi je usput i uvaljen.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
DUXI90
|
 |
« Odgovor #40 poslato: Jun 12, 2008, 12:34:38 pm » |
|
Anja je donela članke! Članci su previše kratki tako da možemo da se slikamo sa njima. Što se tiče objavljivanja, videćemo... Ide nam baš sporo, na jedvite jade. Biće zajebano da postignemo rok, ali što se mora, mora se. Daj Srki, otkucaj par redova o Đeliću i školskom sajtu pa da imamo još dva članka.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
SSpin
|
 |
« Odgovor #41 poslato: Jun 12, 2008, 04:37:05 pm » |
|
Otkucao sam. Rekao sam tvom saradniku (sa digitalcem) gde se nalazi, i rekao sam mu da ti kaze  A o skolskom sajtu... uh... aj nista ne obecavam, cu vidim.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Kain
|
 |
« Odgovor #42 poslato: Jun 12, 2008, 11:11:13 pm » |
|
Beh (  ) danas da kuckam Nedi intervju za Groggy... I videh chasopis usput. Savetujem da se kupi - bice tu bash dosta dobrih stvari... Josh samo da srede sve na vreme  ))
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
I saw that day I lost my mind Lord I'm fine Maybe in time you'll want to be mine...
Gorillaz - El Manana
|
|
|
|
DUXI90
|
 |
« Odgovor #43 poslato: Jun 13, 2008, 02:28:06 pm » |
|
Anja, ajde nas nekako kontaktiraj, postoje neke preferenkcije u vezi onog članka sa Peljevinom.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Anja
|
 |
« Odgovor #44 poslato: Jun 15, 2008, 02:21:36 pm » |
|
Jel smo to vec reshili, poshto je post od 13. juna, ili ne? Nisam vremenski orijentisana. Valjda ti je stigao mejl, ja sam poludela dok sam ga poslala, na kraju i sa tudjeg naloga 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|