|
SSpin
|
 |
« poslato: Mart 28, 2008, 08:37:38 am » |
|
Sta nam treba, sta nam fali, sta bismo zeleli da imamo a nemamo u skoli i okolini. Ovde slobodno mozete da napisete predloge, a ko zna, mozda i BigBrother cuje 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
dilajla
Novi clan
Van mreže
|
 |
« Odgovor #1 poslato: April 01, 2008, 10:55:20 pm » |
|
Nedostaju neiskomplexirani profesori....
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Igrutin
|
 |
« Odgovor #2 poslato: April 05, 2008, 02:55:23 am » |
|
Nedostaju neiskomplexirani profesori....
Blago nama kad nam samo to nedostaje... Hvala bogu pa nismo jedina skola u Srbiji koja ima problem sa profesorima. Moje misljenje je da skoli faki jos jako puno prostora malo su nam skucene prostorije, ne bi bilo na odmet da se sve table po skoli promene... 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
̿̿̿̿ ̿̿̿'̿'\̵͇̿̿\=((•̪●))=/̵͇̿̿/'̿̿ ̿ ̿ ̿
|
|
|
|
hellenamax
|
 |
« Odgovor #3 poslato: April 05, 2008, 03:29:59 pm » |
|
Nedostaje mnogo stosta. ;)Ali recimo, zasto su neke ucionice full sredjene,a neke su bas zapustene, tipa 3. sprat. Mogl bi recimo da malo srede ucionice na trecem ili uopste one zapustene ucionice.  To prvo, a ostalo .... 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Kain
|
 |
« Odgovor #4 poslato: April 05, 2008, 09:57:16 pm » |
|
U planu je josh poodavno da se shkola nadogradi chetvrtim spratom. Stvarno bih voleo to da vidim, iako znam da se ne moze zavrshiti dok smo mi u njoj...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
I saw that day I lost my mind Lord I'm fine Maybe in time you'll want to be mine...
Gorillaz - El Manana
|
|
|
|
sanja
|
 |
« Odgovor #5 poslato: April 05, 2008, 10:48:13 pm » |
|
Jeste u planu, ali para nema... Kada grad bude odresio kesu, bice. Tamo ce se izmestiti sve laboratorije. Dotle... sedecemo jedni drugima u krilu...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Stella
|
 |
« Odgovor #6 poslato: April 07, 2008, 10:08:26 pm » |
|
ou dada, najgora stwar u nashoj shkoli je prostor... mad amogli bi i onaj jadan bioloshki kabinet da srede... shtrokaw je nekako, i loshe mirishe i uwek mi se smuchi kad smo tamo...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Nekada davno, u jednoj dalekoj zemlji ziveli su BauCi, BAuci...
|
|
|
|
sanja
|
 |
« Odgovor #7 poslato: April 07, 2008, 11:48:36 pm » |
|
da ne spominjemo sto izgleda toliko deprimirajuce da je to strasno... One pticurine kojima otpadaju pera, pozuteli kosturi, uvenule biljke... I jos sve natrpano, kao u nekom magacinu...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Igrutin
|
 |
« Odgovor #8 poslato: April 08, 2008, 10:25:28 pm » |
|
Ajd sto je deprimirajuce, nego kad vidis onu Azdahu od kokoske i to ujutru u 8 sati da ti se digne kosa na glavama svima ni nama nam ljudima....
Psihodelija u vugli od bioloskog kabineta...
Jos samo nesto da reknem, sad sam se setio da smo tamo polagali prijemni za fiziku, ne znam ni kako sam uspeo da uradim skoro sve...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
̿̿̿̿ ̿̿̿'̿'\̵͇̿̿\=((•̪●))=/̵͇̿̿/'̿̿ ̿ ̿ ̿
|
|
|
|
*NATASCHA*
|
 |
« Odgovor #9 poslato: April 18, 2008, 11:34:25 pm » |
|
E fali nam lift.Nama prodje pola odmora dok sidjemo odozgo a jos pola dok se popnemo
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
sanja
|
 |
« Odgovor #10 poslato: April 18, 2008, 11:38:18 pm » |
|
Pih  Gde vam je mladost  Ja vise ni ne primetim... a imam drndava kolena... pa mi visina stepenica ne odgovara... Ume 3. sprat da bude problem ako se menja vreme... ali inace... pih 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
SSpin
|
 |
« Odgovor #11 poslato: April 27, 2008, 05:47:45 pm » |
|
Ja sam lepo predlagao jos u prvoj godini da se pri skoli otvori neka knjizara, jer djacima stalno trebaju olovke, hemijske, vezbanke, sveske i sl.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Oske
|
 |
« Odgovor #12 poslato: April 27, 2008, 09:58:50 pm » |
|
Shto se tiche knjizare, to je dobra ideja (desilo mi se (a verujem i nekima od vas) da zaboravim da ponesem vezbanku i onda jurcam za vreme odmora da je kupim) Shto se tiche lifta, kad bi bio napravljen crk'o bi posle 3 dana xD
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
DUXI90
|
 |
« Odgovor #13 poslato: April 27, 2008, 11:04:52 pm » |
|
Keep it real, nema ništa od lifta.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Respect my authoritahhhhh!
|
|
|
|
SSpin
|
 |
« Odgovor #14 poslato: April 28, 2008, 10:26:27 am » |
|
Ma kakav bre lift, to bi bilo cisto isprdivanje. Pa mislim ako mi sa 18 godina (manje-vise) ne mozemo da skoknemo do treceg sprata onda...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|