Gimnazija Svetozar Markovic - forum Gimnazija Svetozar Markovic - forum
Vesti: * **NOVO** Uredite svoj profil **NOVO***

*
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.
Da niste izgubili svoj aktivacioni e-mail?
Septembar 04, 2010, 01:27:15 am

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije

test
Stranice: 1 2 [3]
  Štampaj  
Autor Tema: Snalazljivost i ambicija  (Pročitano 5630 puta)
sanja
Global Moderator
Sr. Member
Van mreže Van mreže

***Forumas nedelje***

Pogledaj profil WWW
« Odgovor #30 poslato: April 14, 2008, 12:09:20 am »

Ljudi... ja sam se malo zagubila oko predmeta diskusije...
Sačuvana
Kain
Full Member
Van mreže Van mreže

... Tek da me vidite bez shminke!

milanj@sbb.co.yu
Pogledaj profil E-mail
« Odgovor #31 poslato: April 14, 2008, 12:40:54 am »

Meeeee too... Lock?
Sačuvana

I saw that day
I lost my mind
Lord I'm fine
Maybe in time you'll want to be mine...

Gorillaz - El Manana
DUXI90
Full Member
Van mreže Van mreže

***Forumas nedelje***

Pogledaj profil WWW
« Odgovor #32 poslato: April 14, 2008, 02:35:21 pm »

Ne dok ja ne kažem šta imam  Jezik

Obaveštenja o akcijama bi trebala da se kače na oglasnu tablu/svesku za obaveštonja koja će proći kroz školu/školski sajt. Zar se svi sad ne zalažu za dostupnost informacija. Faksovi za upis okače obaveštenje, ali na faks upadnu samo likovi koji polože prijemni. Pre nego što se neki učenik pozove na neku radnu akciju (ovo zvuči komunjarski) trebalo bi popričati sa predmetnim profesorom, razrednim starešinom ili nekim njemu bliskim učenikom u kog PPS služba ima poverenja. Kad je Lazar iz mog odeljenja otišao na predstavljanje GSM po osnovnim školama razredna je popizdela jer on ima fin broj praznih rubrika koje čekaju da se popune (najverovatnije kosom tankom-uspravnom debelom, jer je propustio dosta od nastave). Ne kažem ja sad da je on nesposoban da predstavlja našu školu ili loš čovek, verujem da je svoj posao odlično odradio. Poenta je da je on za to vreme zapostavio školu (što on i inače radi, tako da nema veze). Druga stvar je to što bi vannastavne aktivnosti trebale da se održavaju van nastave. Uredu su one stvari koje ne mogu da se uklope ili zahtevaju previše vremena, ali ipak... Kada sam radio GroGi ja sam išao na sva odgovaranja i sve pismene, te nedelje sam zaradio 3 ocene. Da ne pominjem činjenicu da sam u školu dolazio u 8h a napuštao je u 20h, da smo radili subotom od 9h do 22h i nedeljom od 9h do 20h. Rezultat - imamo časopis (takav kakav je, ima ga).
Vidite da li ste u stanju da nezapostavljajući školske obaveze odradite nešto.
Sačuvana

Respect my authoritahhhhh!
Igrutin
Full Member
Van mreže Van mreže

***Forumas nedelje***

igrutin018@hotmail.com
Pogledaj profil E-mail
« Odgovor #33 poslato: April 15, 2008, 02:13:55 am »

Lele ljudi oko cega se vi kacite kao da su vam to najveci zivotni problemi....
Jos jednu godinu smo u skoli pojedini su i krace prozivite tu godinu sa gimnazijom sto bolje a vremenom ce neke jos novije generacije da izguraju nase ideje ne moze sve preko noci...

Zato ja kazem Dj sspin that sh*t...
Sačuvana

̿̿̿̿ ̿̿̿'̿'\̵͇̿̿\=((•̪●))=/̵͇̿̿/'̿̿ ̿ ̿ ̿
sanja
Global Moderator
Sr. Member
Van mreže Van mreže

***Forumas nedelje***

Pogledaj profil WWW
« Odgovor #34 poslato: April 15, 2008, 12:04:05 pm »

Citat
pojedini su i krace
Peeeet radnih nedelja... Od kojih sam oslobodjena 2 ili 3 Zelenko
Sačuvana
Shefica
Novi clan
*
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #35 poslato: Jun 13, 2008, 08:25:32 pm »

Cekajte malo! Kako je moguce da ste se toga setili na kraju godine. Aktivnosti koje skola organizuje ili u kojima ucestvuje odvijaju se u prvom polugodju - to je zlatno pravilo! ponekad bude i kasnije, ali svakako redje.... I apsolutno se slazem sa Osketom i Stellom, nece niko da vas vuce za rukav da dodjete i da radite sa njima, za njih/nebitno.... Te akcije se rade u hodu sa ljudima koji stvarno zele da naprave razliku. Takodje je istina da se o akcijama cuje, samo je bitno slusati.... Ne mozete da ocekujete da budete prvi na listi kada je angazovanje u pitanju, jer neki su se debelo potrudili da dobiju mesto na kome su, a vi u suprotnom, niste mogli ni da sidjete u PP da pozdraavite ekipu. Zasto bi onda neko pozvao vas kada se nije ni culo za vas?
Sačuvana
Oske
Clan
**
Van mreže Van mreže

"There is no dark side of the moon really."

Pogledaj profil WWW E-mail
« Odgovor #36 poslato: Jun 13, 2008, 11:04:45 pm »

Uostalom, ljudi to shvate na faxu, neko na prijatan a neko na neprijatan nachin..
Sačuvana

Free userbars" border="0

Free userbars" border="0
MiX
Novi clan
*
Van mreže Van mreže

LOLINA!!

momirovic.miroslav@yahoo.com
Pogledaj profil WWW E-mail
« Odgovor #37 poslato: Avgust 12, 2008, 05:33:26 pm »

e znate chitao sam jednu knjigu i ovako je pochinjala................I was born 80 years ago for 65 years i rule this tamriel as an emperor but for all these years i never been a ruller of my own dreams.......i seen gates of oblivion no wich  i may seen.......behold in darknes where doom sweaps the land.....Tomorrov i don;t be alive......that will be end..........but not for the tamriel.........that is the end FOR ME....
Sačuvana

MM
Stranice: 1 2 [3]
  Štampaj  

Prebaci se na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP
Oficijalni sajt Gimnazije Svetozar Markovic iz Nisa