|
Kain
|
 |
« Odgovor #15 poslato: April 04, 2008, 09:17:21 pm » |
|
To sto neko ne visi u PPS i nije obavesten, ide jedno sa drugim. Mozda... Ali chija je to greshka? Uchenika koji ne vise u PPSluzbi, ili same sluzbe koja se ne trudi da obavesti sve ostale, koji su mozda zainteresovani a pojma nemaju shta se dogadja?
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
I saw that day I lost my mind Lord I'm fine Maybe in time you'll want to be mine...
Gorillaz - El Manana
|
|
|
|
hellenamax
|
 |
« Odgovor #16 poslato: April 05, 2008, 12:46:34 am » |
|
Uvek sam za to da se svi oprobaju u nekim poslovima, samo je potrebno da zele. I tu se slazem da nije dobro da se vrti grupa od 5-6 ljudi.
Eto ja zelim, i imam potencijala,ali niko se ne seti nekad mene da predlozi negde.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
SSpin
|
 |
« Odgovor #17 poslato: April 05, 2008, 01:07:32 am » |
|
Mozda... Ali chija je to greshka? Samih ne zainteresovanih ucenika. Za one stvari (aktivnosti/dogadjaje/manifestacije) koje shkola smatra bitnim, prodje knjiga obavestenja, ili vec bude na oglasnoj tabli. Odatle i ja saznajem. Ono sto me detaljnije interesuje pitam.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Kain
|
 |
« Odgovor #18 poslato: April 05, 2008, 02:29:47 pm » |
|
Yeah, right... Paz' da nije. Kad je, recimo, ishlo obaveshtenje za posetu osnovnih shkola? Na oglasnoj tabli u holu od, lupam, deset akcija, mozda pishe za dve do tri. Sad, ili sam ja i gluv i corav i tupav, ili je neshto trulo u drzavi Grobarskoj...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
I saw that day I lost my mind Lord I'm fine Maybe in time you'll want to be mine...
Gorillaz - El Manana
|
|
|
|
sanja
|
 |
« Odgovor #19 poslato: April 05, 2008, 02:43:17 pm » |
|
Ima tu i druga strana medalje... Kad bi se tako okacilo na tablu, javilo bi se 768 njih koji zele da izadju s casa. Setimo se sta je bilo kad je isla promocija fakulteta. Ljudi su isli na sve promocije, zanimalo ih to ili ne, samo da bi izasli s casa. PPS ima par ljudi za koje zna da su komunikativni, brbljivi, ovo ono pa samo njih forsira... sto jeste losa varijanta... Mozda da te ljude od poverenja pitaju za preporuku koga da posalju  Ili da ostali sami krenu u inicijativu 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
hellenamax
|
 |
« Odgovor #20 poslato: April 05, 2008, 03:35:25 pm » |
|
Mozda da te ljude od poverenja pitaju za preporuku koga da posalju  Ili da ostali sami krenu u inicijativu  Ovo mi se svidja sto si rekla! 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Stella
|
 |
« Odgovor #21 poslato: April 07, 2008, 10:11:57 pm » |
|
ma dajte... pa pps ne stize ni da stawi obaweshtenje, zato shto oni koji su zainteresowani oni se raspituju... nije poenta u tome da tebe neko juri (mislim uopshteno), wec da se ti interesujesh... @hellena : e nemoj smao ti da se zalish poslednjih meseci samo ti neshto radish 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Nekada davno, u jednoj dalekoj zemlji ziveli su BauCi, BAuci...
|
|
|
|
hellenamax
|
 |
« Odgovor #22 poslato: April 07, 2008, 11:30:01 pm » |
|
Ha, ja nesto radim,  da me mozda nisi pomesala sa ovema dvema sto sede pored mene:)
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Stella
|
 |
« Odgovor #23 poslato: April 09, 2008, 01:49:04 pm » |
|
pa dobro za tu wrstu aktiwnosti morash sama da se angazujesh... ni njih niko ne gura, one same zele to... tako da ako zelish, onda se lepo ukljuchish u neku newladinu organizaciju, eto recimo u otworeni klub, i krenesh da koristish swoje potencijale 
|
|
|
|
« Poslednja izmena: April 09, 2008, 02:05:08 pm SSpin »
|
Sačuvana
|
Nekada davno, u jednoj dalekoj zemlji ziveli su BauCi, BAuci...
|
|
|
|
SSpin
|
 |
« Odgovor #24 poslato: April 09, 2008, 02:06:16 pm » |
|
U glavnom, dosta vise o tome. Tema je o predtasvljanju gimnazije osnovnim skolama. Ako neko zeli da diskutuje o angazovanjima u skoli nek' otvori novu temu.
Svaki dalje offtopic bice brisan.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Zoe_Jane
|
 |
« Odgovor #25 poslato: April 11, 2008, 12:22:07 pm » |
|
Da, zaboravila sam da napisem, bejah u sredu ujutru u Kole Rasic skoli, nije bilo mnogo lose ali nisu bili ni najljubazniji, nisu nam dali da pustimo prezentaciju (iako smo secali i projesktor i lap top) vec smo morali da idemo od ucionice do ucionice, ali dobro... I nisu nam dali da obavestimo sesti razred "zato sto je njima bitno da zadrze ucenike"
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Zivot tako malen je da bi se sve ostvarilo, nesto uvek bude bolje, nesto bi se kvarilo... 
|
|
|
|
noname
|
 |
« Odgovor #26 poslato: Jun 02, 2008, 03:58:31 pm » |
|
Cele Kula je UZAS boziji, da sam mogao, ufff sta bih uradio onim majmunima sto su remetili prezentaciju... ugh
a nije bitno to shto sam ja slushala shta ste prichali (i ostali), bitno je da ste primetili da su se struja,buldog,elmi i nebojsha majmunisali.......
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
SSpin
|
 |
« Odgovor #27 poslato: Jun 02, 2008, 09:24:19 pm » |
|
@noname Dakle rekao sam svoj utisak. Moj utisak je stvoren na osnovu atmosfere koja je tom prilikom bila i vise nego dominantna, pre svega mislim na te sto su se majmunisali i ometali predavanje. Vrlo mi je drago da nas je neko uspeo cuti u onakvom ambijentu, i to je vrlo pohvalno, a iskren da budem, iz petnih zila sam se trudio da me svi dobro cuju i razumeju. Jos jednom kazem, hvala tebi i ostalima sto ste nas slusali, ali utisak o samoj skoli i dalje stoji 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
noname
|
 |
« Odgovor #28 poslato: Jun 11, 2008, 02:15:45 pm » |
|
@noname Dakle rekao sam svoj utisak. Moj utisak je stvoren na osnovu atmosfere koja je tom prilikom bila i vise nego dominantna, pre svega mislim na te sto su se majmunisali i ometali predavanje. Vrlo mi je drago da nas je neko uspeo cuti u onakvom ambijentu, i to je vrlo pohvalno, a iskren da budem, iz petnih zila sam se trudio da me svi dobro cuju i razumeju. Jos jednom kazem, hvala tebi i ostalima sto ste nas slusali, ali utisak o samoj skoli i dalje stoji  ahm.. ok.. nisam ni pokusawala da promenim utisak u potpunosti.. stwarno je ok.. ol, da.. prichala sam malo sa frendowima nakon washe prezentacije i mogu wam recu da ste se fino pokazali.. chak ste "ubedili" neke osobe da ne idu u boru nego u washu gimn.. to je za swaku pohwalu.. inache, da was obradujem, momci koji su remetili washu prezentaciju, tj. dobar deo njih planira da upishe "Svetozar Markovic"....  ))) So, like, dobri su oni, samo malo "ubacheni".......
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
SSpin
|
 |
« Odgovor #29 poslato: Jun 11, 2008, 04:30:59 pm » |
|
Raduje me da to cujem, znaci da smo dobro uradili svoj posao. Usput, svi su dobrodosli u nasu gimnaziju 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|