|
SSpin
|
 |
« poslato: April 01, 2008, 08:23:52 pm » |
|
Pre svega bas mi zao sto nema slika, eto to smo zaboravili danas, pih...  Pocelo je prezentovanje nase drage gimnazije osnovnim skolama u Nisu. Ekipa na celu sa nasim psihologom Gagom, sa po jednim predstavnikom iz specijalnog odeljenja za metamatiku i fiziku, drustveno-jezickog smera, i jednog iz sedmog razreda, obisla je sledece osnovne skole. - Bubanjski Heroji, Cegar, Ucitelj Tasa Ekipu su cinili : - Lazar Ristic
- Milos Igrutinovic
- Nikola Joncic
- Petar iz VII-og
- Srdjan Radic
Bilo je zanimljivo secati se tih dana kada je jedina briga i mora, sta upisati, kako cu uraditi prijemni i sl. To sada ceka njih. Ispricali smo im sta sve nasa skola moze da im ponudi a na njima je da prosude. Naravno, dobro smo izreklamirali sajt, tako da, ocekujemo neke posete, komentare i sl Upis u srednju skolu 2007/2008. godinuhttp://www.gsm-nis.edu.yu/sr/gimnazija-svetozar-markovic-/upis-2008-2009.html
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Zoe_Jane
|
 |
« Odgovor #1 poslato: April 01, 2008, 09:18:02 pm » |
|
I nijedna cura... Hmmm, sta ce osnovci pomisliti o nama?
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Zivot tako malen je da bi se sve ostvarilo, nesto uvek bude bolje, nesto bi se kvarilo... 
|
|
|
|
Kain
|
 |
« Odgovor #2 poslato: April 01, 2008, 09:28:17 pm » |
|
......... A ja bih STVARNO voleo kada bi neko obavestio nas iz III-1 o takvim deshavanjima... A ne samo vas shto zivite pored PPS...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
I saw that day I lost my mind Lord I'm fine Maybe in time you'll want to be mine...
Gorillaz - El Manana
|
|
|
|
hellenamax
|
 |
« Odgovor #3 poslato: April 01, 2008, 10:12:23 pm » |
|
@ Kaine, u pravu si. I mene mnogo nervira sto su samo pojedinci aktivni, kao da skola ima samo 5 djaka, a ne 1000. No valjda ce neko nekad cuti tu nepravdu!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Stella
|
 |
« Odgovor #4 poslato: April 01, 2008, 11:54:27 pm » |
|
pa zainteresjte se malo... a aktiwnost je indiwidualna, swako je odgoworan za sopstwenu...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Nekada davno, u jednoj dalekoj zemlji ziveli su BauCi, BAuci...
|
|
|
|
sanja
|
 |
« Odgovor #5 poslato: April 02, 2008, 12:04:21 am » |
|
@Zoe_Jane ova cura je odbila Gaginu ljubaznu ponudu  Ne mogu da stignem sve  A stvarno, svuda se vrti samo par ljudi...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Igrutin
|
 |
« Odgovor #6 poslato: April 02, 2008, 02:20:19 am » |
|
Poenta svega je da se isprezentuje skola, a ne to ko to radi i kako,mislim i to je do nekle vazno ali najbitnije je da ljudima udje u usi nesto sto ce da ih privuce nasoj gimnaziji.... 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
̿̿̿̿ ̿̿̿'̿'\̵͇̿̿\=((•̪●))=/̵͇̿̿/'̿̿ ̿ ̿ ̿
|
|
|
|
SSpin
|
 |
« Odgovor #7 poslato: April 02, 2008, 07:52:13 am » |
|
ne samo vas shto zivite pored PPS... Laza, Igrutin, Joncic su u specijalnom odeljenju (citav sprat daleko od pps) mene mnogo nervira sto su samo pojedinci aktivni Laza, Igrutin, Joncic i ovaj mali Petar nisu bas 'dezurni' kad je u pitanju neka akcija, i lepo mirka rece : a aktiwnost je indiwidualna, swako je odgoworan za sopstwenu... A uopste, slazem se, da nije dobro da se potenciraju isti ucenici u bilo kakvim akcijama, to stoji 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Kain
|
 |
« Odgovor #8 poslato: April 02, 2008, 05:40:28 pm » |
|
Oh, c'mon... Nije samo poenta u ovim predstavljanjima, znate na shta mislimo. Ako ne, nacrtacemo vam. No dobro, nije ovo tema za to...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
I saw that day I lost my mind Lord I'm fine Maybe in time you'll want to be mine...
Gorillaz - El Manana
|
|
|
|
SSpin
|
 |
« Odgovor #9 poslato: April 02, 2008, 11:44:44 pm » |
|
Danas smo skolu predstavili osnovnim skolama : Cele Kula, Dusan Radovic (ex. Filip Filipovic) Moram da kazem, da su ove dve skole, po disciplini ucenika, nebo i zemlja. Cele Kula je UZAS boziji, da sam mogao, ufff sta bih uradio onim majmunima sto su remetili prezentaciju... ugh No iz Duska Radovica milinka, sede cute, i to je to  Do sada, najljubaznije, i najmirnije smo bili docekani u OS Cegar i OS Dusan Radovic, mada je i OS Ucitelj Tasa bila svasvim OK 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
sanja
|
 |
« Odgovor #10 poslato: April 02, 2008, 11:46:20 pm » |
|
Cele Kula je UZAS boziji, da sam mogao, ufff sta bih uradio onim majmunima sto su remetili prezentaciju... ugh Hej, hej, hej... Easy, amigo  Nisam ni sumnjala da je tamo propast ziva... one generacije iza moje... dobro, iza '91 su... paaaa... zanimljive...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
DUXI90
|
 |
« Odgovor #11 poslato: April 04, 2008, 10:56:19 am » |
|
Da ste čuli Kinezov komentar kad je čuo da Laza, Igrutin i Jonča prezentuju našu gimnaziju.... 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Respect my authoritahhhhh!
|
|
|
|
sanja
|
 |
« Odgovor #12 poslato: April 04, 2008, 11:42:45 am » |
|
Ne  Prenesi 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
hellenamax
|
 |
« Odgovor #13 poslato: April 04, 2008, 12:06:35 pm » |
|
Oh, c'mon... Nije samo poenta u ovim predstavljanjima, znate na shta mislimo. Ako ne, nacrtacemo vam. No dobro, nije ovo tema za to...
Slazem se s tobom. I nije stvar u tome da kao ostali nisu aktivni. Postoji mnogo ljudi koji bi hteli da rade nesto, ali jednostavno nisu obavesteni, zato sto ne vise u PPS, I redovno idu na casove. A tvrdim, bolje reci sigurna sam, da se sve akcije vrte oko 5-6 ljudi iz naseg odeljenja. To je nepravda, ali cuce se uskoro. believe me! 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
SSpin
|
 |
« Odgovor #14 poslato: April 04, 2008, 08:39:27 pm » |
|
To sto neko ne visi u PPS i nije obavesten, ide jedno sa drugim.
Ako si sam po sebi inertan, malo ima ljudi koji ce te stalno gurkati. Ti si onaj od kog krece zainteresovanje i pocetna inicijativa. Ovo je bilo sto se tice informisanosti.
Uvek sam za to da se svi oprobaju u nekim poslovima, samo je potrebno da zele. I tu se slazem da nije dobro da se vrti grupa od 5-6 ljudi.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|