|
DUXI90
|
 |
« Odgovor #7 poslato: Maj 17, 2008, 04:28:33 pm » |
|
Ahem... Pa, ovaj, u stvari, mi smo bili tamo iz dva razloga: prvi, zato što nam se može; drugi, da kao pravi novinari iz neutralne perspektive izvestim učenike naše škole o toj priredbi. Buda se poneo izuzrtno kritički i popljuvao sve redom. To i nije baš lepo... Moje viđenje svega je ovako:
Izložba je stvarno dobro odrađena, dosta podataka o Mendeljevu je sakupljeno što je stvarno za pohvalu. Hemičari su svoj deo posla odradili na bini sasvim solidno. Par eksperimenata koji su vizuelno atraktivni su ostavili dobar utisak na publiku (koje i nije bilo nešto baš mnogo, ali šta sad...). Što se tiče glumaca, nisu bili ono naj naj naj, ali nisu ni zaslužili onoliko pljuvanja. Muzička sekcija je bila možda malo suvišna. Lepo je to zamišljeno da hor, dve harmonike i gitara prate sve ono, ali mislim da su sve to trebali malo bolje da uklope. Onako je izgledalo kao da oni seku predstavu. Sve u svemu, ideja je dobra i kad bi se još samo malo poradilo na njoj moglo bi sve to super da izgleda. Što se tiče provoda, bio je fin (ali ništa više od toga). Beograd me je malo smorio u glavnom zbog toga što se i nismo nešto mnogo udaljavali od centra. Povratak je, kao što Buda reče, bio interesantan. Malo su popili, malo su pevali, malo su lomili. Pevali su se Šaban, Toma, Cune, Seka, Mitar Mirić, Škorić Mira, pevo se i Mile Kitić i naravno Džej. Ali, gde su mladi tu je i šala*. Ja sam sve vreme imao bateriju za mp3 ali, kad sam se odmorio malo, skinuo sam slušalice i uživao u zabavi. Pa dajte ljudi, ko da nikad nismo bili na ekskurziji...
__________________________________ * Nemojte da mislite da je ovo moj rečnik, rečenica je ironična
|