|
SSpin
|
 |
« Odgovor #60 poslato: Maj 06, 2008, 11:54:41 am » |
|
Reseno je 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
slatki medo
Novi clan
Van mreže
|
 |
« Odgovor #61 poslato: Oktobar 22, 2008, 04:49:32 pm » |
|
Sve mi se ne svidja! Sta se to poslednjih dana desava u gimnaziji! I zasto se Mama Olga ne pojavljuje?
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
SSpin
|
 |
« Odgovor #62 poslato: Oktobar 23, 2008, 01:14:55 pm » |
|
Direktorka je bila na ekskurziji. O nekom kontektnom dogadjaju mozes otvoriti temu. Ova tema je o primedbama vezanim za forum i sajt 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
DUXI90
|
 |
« Odgovor #63 poslato: Novembar 04, 2008, 12:15:52 am » |
|
Kao specijalac apelujem da se stavi neki štreberski smajli.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Respect my authoritahhhhh!
|
|
|
|
SSpin
|
 |
« Odgovor #64 poslato: Novembar 04, 2008, 09:59:25 am » |
|
bice uradjeno 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
jonic
Novi clan
Van mreže
|
 |
« Odgovor #65 poslato: Novembar 08, 2008, 02:30:28 pm » |
|
Meni se izrazito ovde ne svidja sto na forumu ima suvise ljudi. Prvo sto ne stizem da procitam sve sto se napise, a kao drugo zbog prevelikog broja clanova i poruka izgubila se ona domacinska atmosfera na koju smo svi bili navikli.
Pozdrav svima, Sanji, Srcku i Dusanu, mislim da nikoga nisam izostavio. Eto i mene na forumu.
I ako moze neki penzionerski smajli, da sedi na klupi i igra sah, ili da hrani golubove, ili nek prosto pise da je penzionerski molio bih, to bi bas znacilo za razvitak ovog foruma.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
sanja
|
 |
« Odgovor #66 poslato: Novembar 09, 2008, 12:38:29 pm » |
|
pozz jonicu  e btw, meni se ne svidja sto kuci nemam net trenutno pa ne mogu da dolazim narednih par dana... radim na resavanju problema 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Anja
|
 |
« Odgovor #67 poslato: Novembar 10, 2008, 11:16:38 pm » |
|
Upravo sam primetila jednu stvarcicu i odmah sam dosla da je prijavim: radi se o sajtu, a ne forumu. Ispod svakog txt-a na sajtu pise: "napisao Jelena Maksimovic", sto mislim da nije u redu jer Jelena je to mozda napisala ali sigurno ne napisao  Bilo bi dobro kad bi se to zamenilo, ako ne posebnim oblicima za muski i zenski rod, onda barem sa "napisao/la" 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
SSpin
|
 |
« Odgovor #68 poslato: Novembar 11, 2008, 12:19:38 am » |
|
jaooo sitnicarimo malo a  ok promenicemo...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Anja
|
 |
« Odgovor #69 poslato: Novembar 12, 2008, 10:57:09 am » |
|
Sitnicarimo MNOGO, ako cemo iskreno  Ali sta da radim kad sam primetila 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Zoe_Jane
|
 |
« Odgovor #70 poslato: Novembar 13, 2008, 11:08:09 pm » |
|
Jonicu, mene si zaboravio! Mene, mene! Necu da te grlim sutra samo da znas!!!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Zivot tako malen je da bi se sve ostvarilo, nesto uvek bude bolje, nesto bi se kvarilo... 
|
|
|
|
Stella
|
 |
« Odgovor #71 poslato: Novembar 15, 2008, 02:20:45 am » |
|
ja sam to htela prva da kazem, poshto sam to videla pre tebe... nego ajd, kao bedara... ali kad si vec krenula sa prozivkama, onda mogu i ja... jonicu i mene si zaboravio, nije lepo od tebe... 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Nekada davno, u jednoj dalekoj zemlji ziveli su BauCi, BAuci...
|
|
|
henri_kinaski
Novi clan
Van mreže
|
 |
« Odgovor #72 poslato: Novembar 25, 2008, 12:12:29 am » |
|
mislim da je mojim prisustvom na ovom forumu znatno uznapredovao isti.prema tome sto vise mene na forumu to ce bolje da funkcionise.Uostalom ja sam besmrtan,pa ce svakako druzeci se sa mnom i ovaj forum biti besmrtniji.a ako mira i dalje nastavi sa promovisanjem verujte mi da ce propasti i forum i sajt pa konacno i skola.Miro nemoj da se ljjutis al ti bi eventualno mogla da skupljas neki dobrovoljni prilog za pomoc sajtu.posao blagajnika ti bas ide od ruke......
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Stella
|
 |
« Odgovor #73 poslato: Novembar 27, 2008, 10:48:55 pm » |
|
Lele Niki ovo prezivanje nije ti bash najbolji potez... Od sada su rokovi svih dazbine, za tebe desetak dana unapred... 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Nekada davno, u jednoj dalekoj zemlji ziveli su BauCi, BAuci...
|
|
|
henri_kinaski
Novi clan
Van mreže
|
 |
« Odgovor #74 poslato: Novembar 29, 2008, 01:17:44 am » |
|
sine ira et studioS......he he he Ja sam loooooooooooood.miro ubice te ekonomija,.bolje se bavi ribolovom.ribe su pitome a i mozes da se ogrebes malo kavijar ovo ono.pozzz.vidimo se sutra na mioninom rodjendanu i tako/
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|