|
Zoe_Jane
|
 |
« poslato: Jul 29, 2008, 02:01:35 pm » |
|
Evo slika sa Exita, nadam se da cete i vi pozeleti da podjete sledece godine...  otvaranje 1. dan, Main stage, DJ Hype  2. dan, Explosive stage, Tea Break 2. dan, Fusion stage, Smoke'n'soul, prvi bend mog buduceg muza  2. dan, Main stage, cela ekipa, u stvari, skoro cela  2.dan, neki bedem nedje 2. dan, Main stage, Roni Size tvrdjava 3. dan, 14h, Dunav stage, Irie FM, drugi bend mog buduceg muza  ja i moj buduci muz  kamp 3. dan, Main stage, Manu Chao 4. dan, Roots & Flowers stage 4. dan, Dance arena, citava 2 minuta bila tamo...I to je to... Utiske prepricavam besplatno 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Zivot tako malen je da bi se sve ostvarilo, nesto uvek bude bolje, nesto bi se kvarilo... 
|
|
|
|
sanja
|
 |
« Odgovor #1 poslato: Jul 30, 2008, 01:37:11 am » |
|
mrrrrrrshhhhhhh isla si na manu chao-a  I i i kako je bilo?  mene samo manu zanima tj. njegov koncert 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
|
|
sanja
|
 |
« Odgovor #3 poslato: Avgust 02, 2008, 02:03:54 am » |
|
Dobro... posle ovakvog izvestaja... * sanja jealous  edit: wooow nisam znala da /me nesto radi i na smf forumima 
|
|
|
|
« Poslednja izmena: Avgust 02, 2008, 02:06:24 am sanja »
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Buda Da King
|
 |
« Odgovor #4 poslato: Avgust 04, 2008, 10:23:07 am » |
|
Dobro... posle ovakvog izvestaja... * sanja jealous  edit: wooow nisam znala da /me nesto radi i na smf forumima  Nisam ni ja znao da * lol radi
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
 Admin Crew
|
|
|
|
SSpin
|
 |
« Odgovor #5 poslato: Avgust 12, 2008, 03:59:36 pm » |
|
Jbg, propustih i ovu godinu bzv...
Slike su super i vidim da ste se ti i Tamara samo tako provele... pa nista, ono.. lepo places :>
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
MiX