|
SSpin
|
 |
« poslato: Maj 06, 2008, 01:18:18 pm » |
|
Sta reci, u goste nam dolazi Evropa, a sa njom i tranvestiti i homici i sl, a bogami dolaze nam i predstavnici mnogih drzava sa ciljem da pobede na predstojecem takmicenju. Na kladionicama Jelena Tomasevic je pri vrhu, dok vodecu poziciju cini onaj petal' iz Irske  Sta mislite da li je dobro sto ce "EuroSong 2008" biti u Srbiji, i sta ocekujete od Jelene Tomasevic i njene kompozicije "Oro" ? Jelena Tomasevic - OroKo li miluje milo moje, Ko li usne te snene budi? Ne zaboravi ime moje Kada krene da, da te ljubi Klasje moje, ne spavaj. Njega ljubi, mene uspavaj. Ne lomi mi led, vodu nema, Ne soli mi ranu, suza nema. Ko li zaigra oro moje? Neka ne igra za nas dvoje. Klasje, mene uspavaj. Nuna nej, nuna nuna nuna nuna nuna nej... Na Vidovdan probudi me da ga opet pogledam.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
hellenamax
|
 |
« Odgovor #1 poslato: Maj 06, 2008, 01:20:55 pm » |
|
Meni se svidja pesma predstavnice Grcke- secret combination (milsim da je tako naziv pesme) . A nasa Jelena, pa ne svidja mi se pesma bas.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
sanja
|
 |
« Odgovor #2 poslato: Maj 06, 2008, 01:27:00 pm » |
|
Sta mislite da li je dobro sto ce "EuroSong 2008" biti u Srbiji Ne bas pogotovu ne u svetlu skorasnjih dogadjaja kad ce gejevi i Obraz da "isteruju pravdu". Osecam da ce da se desi neka glupost i samo nas jos vise sroza u ocima ostatka sveta. A nasa Jelena, pa ne svidja mi se pesma bas. +1
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Kain
|
 |
« Odgovor #3 poslato: Maj 06, 2008, 09:47:01 pm » |
|
MAJKO MILA, ovo je stvarno - PETLIC, pardon, CURAN..... Svake godine sve chudnije i chudnije... Sve zato shto ih je ohrabrila Verka Serduchka  ) MAJKO MILA, MAJKO MILA....................
|
|
|
|
« Poslednja izmena: Maj 06, 2008, 10:35:05 pm Kain »
|
Sačuvana
|
I saw that day I lost my mind Lord I'm fine Maybe in time you'll want to be mine...
Gorillaz - El Manana
|
|
|
|
Igrutin
|
 |
« Odgovor #4 poslato: Maj 07, 2008, 01:10:57 pm » |
|
Sto se ticee takmicenja to odavno nije pevacko takmicenje vec samo ko ce prestizniji i bolji nastup da ima pesme im nisu ni vazne... Grcka predstavnica ima neku konjsku facu ne svidja mi se uopste ali zato ima aljince J. Lopez od 20000 dlara boli je uvo siri blud onim njenim kratkim aljincicima...Sram je bilo...
Nedo bog da ovaj gay isac ostane od nas, mi ivse volemo zene mislim na muskarce u srbije...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
̿̿̿̿ ̿̿̿'̿'\̵͇̿̿\=((•̪●))=/̵͇̿̿/'̿̿ ̿ ̿ ̿
|
|
|
|
SSpin
|
 |
« Odgovor #5 poslato: Maj 20, 2008, 11:40:47 pm » |
|
Upravo se zavrsilo predstavljanje prvih 19 takmicara. Sta kazete, Irci najbolji a? 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
hellenamax
|
 |
« Odgovor #6 poslato: Maj 21, 2008, 12:05:18 am » |
|
Bas mi je zao sto nisu usli Slovenci!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Anja
|
 |
« Odgovor #7 poslato: Maj 21, 2008, 12:20:24 am » |
|
Irci - lele bozhe dragi  Ali BiH... uhhhhh... pesma chak mozhe da im bude ok, ali njih dvoje...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Zoe_Jane
|
 |
« Odgovor #8 poslato: Maj 21, 2008, 12:31:41 am » |
|
Daaaaaaaaaaj, meni se BIH svideli... STvarno! Ovako generalno sam se smorila al ajde... BTW, jel ste citali novine ovih daniju? Oni posebni dodaci o ucesnicima, ne znam sta me je vise interesovalo... Strasnooooooooooo
E da, bina je fenomenalna!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Zivot tako malen je da bi se sve ostvarilo, nesto uvek bude bolje, nesto bi se kvarilo... 
|
|
|
|
SSpin
|
 |
« Odgovor #9 poslato: Maj 21, 2008, 09:43:01 am » |
|
Meni zao sto CG nije usla... fina je pesmica.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Stella
|
 |
« Odgovor #10 poslato: Maj 21, 2008, 01:04:32 pm » |
|
ja nisam pomno pratila, poshto mene evrovizija smara... ali bih nisam propustila... imam samo jednu rech freaks... strashni su, mada mi se muzika za pesmu dopala... irska je isto bljack... niko normalan 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Nekada davno, u jednoj dalekoj zemlji ziveli su BauCi, BAuci...
|
|
|
|
Kain
|
 |
« Odgovor #11 poslato: Maj 21, 2008, 09:36:45 pm » |
|
Irska je bila EKSTRA. Mnogo mi je zao shto nisu proshli, jer su imali pesmu koja kritikuje ono shto ljudi misle da ne valja s Evrovizijom - npr. blokovsko glasanje... Mislio sam da ce proci, od svih su mi chak i bili favoriti, ali eto... Shta je tu je. Sad nek pobedi ko hoce, samo ne Rusija. Mnogo me, bre, nervira onaj Dimaaaaa........ A i pesma mu je average...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
I saw that day I lost my mind Lord I'm fine Maybe in time you'll want to be mine...
Gorillaz - El Manana
|
|
|
|
DUXI90
|
 |
« Odgovor #12 poslato: Maj 25, 2008, 11:12:47 am » |
|
E pa Kaine, šta sad da se radi...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Respect my authoritahhhhh!
|
|
|
|
Kain
|
 |
« Odgovor #13 poslato: Maj 25, 2008, 05:06:13 pm » |
|
Ah, phoooey.....  Shta je, tu je. Vishe srece s mojim predvidjanjima drugi put.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Gorillaz - El Manana
|
|
|
|
Anja
|
 |
« Odgovor #14 poslato: Jun 04, 2008, 10:31:18 pm » |
|
Proshla Evrovizija, nisam je gledala, osim one dve gorepomenute pesme... I da, sad mogu da kazhem da su BiH dobri... ne neshto posebno, ali dobri... samo da ih ne gledam 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|