|
hellenamax
|
 |
« poslato: Jun 08, 2008, 04:25:38 pm » |
|
Prosle godine , mozda negde u ovo vreme, grupa Van Gogh, gostovala je u Niškoj tvrdjavi. Ponovo, 20. juna 2008. godine, grupa Van Gogh, I opet na Letnjoj pozornici  Nisam se raspitivala koliko je karta, ali mislim da je oko 500 dinara(kao i za svaki koncert na pozornici). Karte se prodaju u bioskopu Vilin grad!  I ko ce sve da ide? 
|
|
|
|
« Poslednja izmena: Jun 12, 2008, 04:01:09 pm hellenamax »
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Kain
|
 |
« Odgovor #1 poslato: Jun 09, 2008, 12:03:35 am » |
|
Karta je 400, ali nisu josh u prodaji - tako mi reche frendica Ivkka  Idem s josh petoro, shestoro njih, mozda i vishe. Ima da se nakachimo na one stolice u prvom redu, kao i proshle godine  )))) I have a great feeling 'bout this... Taman da nam bude poklon za kraj shkolske 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
I saw that day I lost my mind Lord I'm fine Maybe in time you'll want to be mine...
Gorillaz - El Manana
|
|
|
|
hellenamax
|
 |
« Odgovor #2 poslato: Jun 09, 2008, 12:16:00 am » |
|
Heheh, znaci 400 karte. Ja razmiljam da idem, valjda ce Srki hteti? 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Kain
|
 |
« Odgovor #3 poslato: Jun 09, 2008, 12:48:24 am » |
|
... I da napomenem josh jednu olakshavajucu okolnost - do tada ce nam isplatiti zaostalih 9 Vajferta stipendije, pa cemo imati kintu za kartu 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
I saw that day I lost my mind Lord I'm fine Maybe in time you'll want to be mine...
Gorillaz - El Manana
|
|
|
|
|
|
Igrutin
|
 |
« Odgovor #5 poslato: Jun 09, 2008, 02:02:58 am » |
|
Samo da ne dave ko sto imaju obicaj... Salim se, e da vi znate da su oni pevali na trgu u novom sadu pre mesec dana a karte se nisu placale kad ce nas grad tek onako da pozove nekog "normalnog" i za pare da nam peva...
Hvala gospodu bogu pa su poceli da se redjaju koncerti u nisu...
Da ga ne malerisemo nadam se da cu da se skrpim kao sto se vecito krpim za karte...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
̿̿̿̿ ̿̿̿'̿'\̵͇̿̿\=((•̪●))=/̵͇̿̿/'̿̿ ̿ ̿ ̿
|
|
|
|
Anja
|
 |
« Odgovor #6 poslato: Jun 09, 2008, 02:27:05 pm » |
|
Mislim da cu da idem, ali ajde prvo da dochekam petak i Viklera (koji valjda sam dolazi, neko mi reche  ) A za Van Gogh... bice isto k'o i proshle godine... sa njima je uvek isto... ne kazhem da je loshe, naprotiv, ne bih ishla da ih ne volim bar malo, ali...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Igrutin
|
 |
« Odgovor #7 poslato: Jun 09, 2008, 03:30:37 pm » |
|
Cisto sumnjam da ce Vikla sam da dodje lepo pise plahata Bad Copy...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
̿̿̿̿ ̿̿̿'̿'\̵͇̿̿\=((•̪●))=/̵͇̿̿/'̿̿ ̿ ̿ ̿
|
|
|
|
Kain
|
 |
« Odgovor #8 poslato: Jun 09, 2008, 06:55:42 pm » |
|
Da smara pomalo, to jeste. Kad se setim da je proshli put nazdravljao celoj publici... NE NAZDRAVLJAJ NAMA, NAZDRAVLJAJ S NAMA - u prevodu, daj nam VINO!!!!!!!!!! Al' mi je nekako bash gotiva bilo, a i od tad sam iznauchio josh podosta njihovih pesama i bash aktivno pocheo da ih slusham, tako da se nadam da ce sada samo biti bolje...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Gorillaz - El Manana
|
|
|
|
Anja
|
 |
« Odgovor #9 poslato: Jun 10, 2008, 02:23:56 pm » |
|
Cisto sumnjam da ce Vikla sam da dodje lepo pise plahata Bad Copy...
Otkud znam...? Volela bih da je tako...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|