|
hellenamax
|
 |
« poslato: April 07, 2008, 12:57:29 pm » |
|
Svi ljubitelji pesama Parnog valjka, mogu cuti Akija Rahimovskog u Nišu....  . Ako zelite kartu za koncert, morate pozuriti, posto ce se karte prodati brzinom munje.... http://www.gsm-nis.edu.yu/sr/desavanja/aki-rahimovski.html
|
|
|
|
« Poslednja izmena: April 08, 2008, 07:19:25 am SSpin »
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
SSpin
|
 |
« Odgovor #1 poslato: April 08, 2008, 07:19:51 am » |
|
Iskreno, voleo bih da ga cujem, i potrudicu se da budem na koncertu.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Zoe_Jane
|
 |
« Odgovor #2 poslato: April 08, 2008, 11:28:19 am » |
|
Zna li neko koliko je karta?
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Zivot tako malen je da bi se sve ostvarilo, nesto uvek bude bolje, nesto bi se kvarilo... 
|
|
|
|
|
|
Igrutin
|
 |
« Odgovor #4 poslato: April 15, 2008, 01:27:01 am » |
|
Zanimljiva ponuda od tebe Miona ali ne znam kako bi moja lepsa polovina shvatila kad bih ja prihvatio tvoju ponudu.... Salim se naravno. nije da ne bih voleo da idem ali kad bi zaredjao sad sve moguce koncerte koji se odrzavaju u Nisu ko zna gde bi mi kraj bio....
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
̿̿̿̿ ̿̿̿'̿'\̵͇̿̿\=((•̪●))=/̵͇̿̿/'̿̿ ̿ ̿ ̿
|
|
|
|
SSpin
|
 |
« Odgovor #5 poslato: April 15, 2008, 05:58:51 pm » |
|
Ja cu najverovatnije sa dragom da idem 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Zoe_Jane
|
 |
« Odgovor #6 poslato: April 24, 2008, 12:39:06 am » |
|
Prijatelji dragi, strasno ste pogresili sto niste otisli! Jedan od najboljih koncerata na kojim sam bila... Covek me je odusevio, iako je mator, neverovatno kako zvuci! Glas je odzvanjao, a i prateci vokali su bili odlicni! Takodje me je iznenadilo sto je bilo puno mladih, to bas i nisam ocekivala. On je i rodjen u Nisu, i sve vreme je bio veseo, nasmejan i srecan, i videlo se da to radi sa dusom! Snimala sam neke pesme, prebacicu na komp pa ako se dobro vidi, videcete i vi...  Poceo je Oliverovom "Vjeruj u ljubav", nastavio sa dve svoje pesme (koje su odlicne, iako nisam mislila da ce i solo raditi dobre stvari) i onda nastavio sa pesmama Parnog valjka... I otpevao je jednu Bijelog dugmeta.... Sve u svemu, ocena 10 +! 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Zivot tako malen je da bi se sve ostvarilo, nesto uvek bude bolje, nesto bi se kvarilo... 
|
|
|
|
Angie_91
|
 |
« Odgovor #7 poslato: Septembar 27, 2008, 08:33:15 pm » |
|
Da li neko zna gde ce Aki Rahimovski da odrzi sledeci koncert???
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
SSpin
|
 |
« Odgovor #8 poslato: Septembar 28, 2008, 05:34:24 pm » |
|
Koliko ja znam, poslednji put je pevao na Zajecarskoj gitarijadi. Kada i gde ce odrzati koncert nisam uspeo da nadjem, ali zato mozes i sama da pitas na njegovom oficijalnom MySpace profilu www.myspace.com/akirahimovskiPS> Dobrodosla na forum 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Angie_91
|
 |
« Odgovor #9 poslato: Septembar 28, 2008, 05:38:40 pm » |
|
Hvala  Citala sam da treba da peva na koncertu u Skoplju, koji ce biti odrzan u Tosetovu cast, petog oktobra... A to mi je daleko  U svakom slucaju, potrazicu. Ako neko sazna, neka javi...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|