Ivana
Novi clan
Van mreže
|
 |
« poslato: April 25, 2008, 01:35:41 am » |
|
Vecina djaka zivi za tih nekoliko dana... Tada smo 2-3 nedelje u euforiji pred polazak i isto toliko u slicnom raspolozenju po povratku sa ekskurzije. Pa, da cujemo-utisci, dozivljaji, smesne situacije, ponasanje profesora....
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
SSpin
|
 |
« Odgovor #1 poslato: April 25, 2008, 08:53:22 am » |
|
Uf, jedva cekam eksukurziju, a vala nacekacu se. Secam se kad smo putovali u Grcku aaaaaa znaci naputovali smo se samo tako, nikad da stignemo, i mislim da smo 80% svog zivota proveli u onim busevima  No to ne menja dozivljaj i iskustvo tamo prozivljeno 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Oske
|
 |
« Odgovor #2 poslato: April 25, 2008, 11:23:07 am » |
|
ekskurzija je poenta shkolovanja. vezbash strani jezik (objasnite na engleskom italijanu da ne zelite kechap vec paradajz sos), vezbash matematiku (poshao sam sa 400e, dan posle imam 150e.. 3+2 je 5, 8-6 je 2... znachi... na shta sam potroshio pare?), nauchish neshto o istoriji zemlje koju posecujesh (... a sa vashe leve strane kuca sinovca rodjenog brata kuma Julija Cezara, koji je bio glavni baja frajer u Rimu u to doba..), proverava se kondicija koju ste stekli na fizichkom (...kad cemo vishe da stignemo na vrh tog akropolja??) a tu je josh gomila lepih, nezaboravnih trenutaka  @SSpin: Chekaj da odesh u Italiju.. tu se tek putuje busom 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
sanja
|
 |
« Odgovor #3 poslato: April 25, 2008, 02:29:28 pm » |
|
jaoooooooooooo breeee ziva cu se pojesti u ovoj temi... meni su ekskurzije iz prve dve godine bile fenomenaaaaaaalneeeee  U trecoj zbog retardirane organizacije cela godina nije isla, a maturska ekskurzija mi se poklopila s nekim testiranjem  ((((((
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
hellenamax
|
 |
« Odgovor #4 poslato: April 25, 2008, 06:19:17 pm » |
|
Jao, u Grckoj smo se super proveli. ;)Jeste da smo putovali i putovali, i nikako da stignemo, ali je meni sa mojim dragim vreme letelo;) Jedva cekam Italiju;)
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Kain
|
 |
« Odgovor #5 poslato: April 25, 2008, 06:35:34 pm » |
|
Same here! Po prichama svih koji su ishli, izmuchicemo se opasno - ali ne da vredi, nego... Plus, to ce nam biti poslednja ekskurzija zajedno, poslednja shansa da se izdivlja kako treba, poslednja shansa da se iznerviraju nama (ne)dragi profesori... TO MORA DA SE ISKORISTI, he, he, he... A da, tu je i edukativna vrednost putovanja 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
I saw that day I lost my mind Lord I'm fine Maybe in time you'll want to be mine...
Gorillaz - El Manana
|
|
|
|
|
|
Anja
|
 |
« Odgovor #7 poslato: April 30, 2008, 02:18:22 am » |
|
Prvaci su se proveli fenomenalnoooooooooooooooo!!!  Vojvodina kao Vojvodina, ali ekipa, pa chak i razredne stareshine... Ljudi, ne znam shta da vam kazhem 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
sanja
|
 |
« Odgovor #8 poslato: April 30, 2008, 03:09:25 am » |
|
@Anja kako je bilo sedmacicima s vama? 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Kain
|
 |
« Odgovor #9 poslato: April 30, 2008, 01:41:27 pm » |
|
... Verovatno extra. Zdruzishe se oni fino s prvom godinom josh na pochetku shkolske... Ali, u sluchaju da greshim, pusticu Anju da odgovori  )
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
I saw that day I lost my mind Lord I'm fine Maybe in time you'll want to be mine...
Gorillaz - El Manana
|
|
|
|
Dacha
|
 |
« Odgovor #10 poslato: Maj 03, 2008, 12:10:05 am » |
|
Nasa sad exkurzija je bila extra u Vojvodinni.A najaci je bio profesor fizickog Zoki [od ove godine popularni Ricard]. Kakve odvale od njega smo doziveli....xaxax
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
SSpin
|
 |
« Odgovor #11 poslato: Maj 03, 2008, 10:28:25 am » |
|
heheehehe Zoki  Kazi sto Richard?
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Anja
|
 |
« Odgovor #12 poslato: Maj 04, 2008, 10:20:17 pm » |
|
Izvini za zakasnele odgovore. Imam tu chast da mi je Zoki Richard razredni  Mi ga zovemo Kiza, ali eto druga odeljenja drugachije...  Primera radi: on je, naime, sve slike koje je imao u aparatu slikao iz busa. Ne postoji slika na kojoj nema: autoputa, kontejnera, bandere, polovine nechije glave, ikone sa retrovizora, odsjaja od prozora ili Kizinog prsta. Valjda vam je jasno. @ sanja & Kain: Sedmaci...klinci, mnogo su bili zlatni. U busu su bili sa odeljenjima za koja me chudi da ih nisu pojeli. Drzhali su se super, bili mrtvi umorni sa nama u diskoteci (prilichno neprimetni, dodushe) i nisu smetali ni najmanje. Ustvari, ti koji su smetali smo bili mi, matori konji  xD 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|