|
|
|
Kain
|
 |
« Odgovor #1 poslato: April 09, 2008, 11:15:31 pm » |
|
E - ocu da idem!!!!!!! Nishta njegovo nisam prochit'o, al' mi je gotivan kao lik. Ko hoce josh, pa da idemo zajedno?    ?
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
I saw that day I lost my mind Lord I'm fine Maybe in time you'll want to be mine...
Gorillaz - El Manana
|
|
|
|
hellenamax
|
 |
« Odgovor #2 poslato: April 09, 2008, 11:55:50 pm » |
|
Ja bih isla, uf..al do pola osam smo u skoli. Kad bih mogla da se izvucem nekako. 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Kain
|
 |
« Odgovor #3 poslato: April 10, 2008, 12:19:35 am » |
|
Ma ja dezuram, ali za shesti imam obaveze - trebamo sa Anom (srpkinjom) da isprobavamo onaj odeljenski recital za Tagora... A od toga NEMA SHANSE da pobegnem.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
I saw that day I lost my mind Lord I'm fine Maybe in time you'll want to be mine...
Gorillaz - El Manana
|
|
|
|
hellenamax
|
 |
« Odgovor #4 poslato: April 10, 2008, 11:36:41 pm » |
|
Sad dodjoh s knjizevne večeri. Iskreno zaintrigirao me je, tako da cu sigurno procitati neku od njegovih knjiga . Sve u svemu, mi se svidela ta neka njegova priča. Tip je čak, bio voljan da nam da intervju, i tako 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Zoe_Jane
|
 |
« Odgovor #5 poslato: April 11, 2008, 01:12:56 pm » |
|
Nishta njegovo nisam prochit'o, al' mi je gotivan kao lik. Zato ti je i gotivan... Mada tu je i pitanje - kako moze da ti bude gotivan ako nista nisi procitao? Sve u svemu, mi se svidela ta neka njegova priča. Tip je čak, bio voljan da nam da intervju, i tako Sto se intervjua tice, nisam iznenadjena, po tom pitanju jeste korektan, narocito kad su u pitanju mladi ljudi... (drzao je i tribine sa Marcelom o uticaju muzike i pisanja na mlade, rekla sam Nadi da ga i za to pita, ne znam da li je), ja ga ne volim bas zbog njegovih knjiga, to su jednostavno knjige koje po mom misljenju nemaju nikakvu umetnicku vrednost, to su proste pricice koje bi mogao da napise bilo ko od nas, samo je potrebno da nabroji sto vise neverovatnih dogadjaja. Popularnost medju mladima je doziveo zato sto danasnje generacije teze da budu "drugacije", zele da se bune protiv necega ma sta god to bilo pa im je eto interesantno da citaju o nekom pankeru koji se buni protiv svega (na koji nacin necu da pominjem), a i u danasnjem instant svetu najlakse im je da procitaju nesto tako (posto je to knjiga koju procitas za 2 sata, bukvalno, ja sam letos jednu procitala na bazenu za jedno popodne). Inace da ne bude zabune, nemam ja nista protiv pankera i bunta, bas naprotiv, ali mi se ni malo ne svidja nacin na koji on to opisuje. Bolje da stanem ovde, posto gajim veliki animozitet prema njegovim knjigama (njemu i ne toliko, on radi i druge oke stvari pored pisanja, cak donekle i mislim da on zna da je to sto pise s***e, ali kad je vec doziveo popularnost sto da ne nastavi) pa bolje da ostane na ovome...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Zivot tako malen je da bi se sve ostvarilo, nesto uvek bude bolje, nesto bi se kvarilo... 
|
|
|
|
hellenamax
|
 |
« Odgovor #6 poslato: April 14, 2008, 08:21:48 pm » |
|
Evo mene i Nade sa Markom
|
|