|
DUXI90
|
 |
« poslato: Mart 31, 2008, 08:29:18 pm » |
|
Ja sam iz doma koji se nalazi odmah pored naše škole pa me zanima sta grobarci misle o nama. P.S. Ima u domu jedna pesma o domcu i mladoj grobarki, ako nađem postujem 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Respect my authoritahhhhh!
|
|
|
|
SSpin
|
 |
« Odgovor #1 poslato: Mart 31, 2008, 09:35:28 pm » |
|
Ma bre sta mislim, mnogo vam daleko skola znas! hehe, znam ja pored tebe jos jednu domkinju, i nju nikako da namamimo na forum (odnosno ex domkinju  ) . Ema the king 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
sanja
|
 |
« Odgovor #2 poslato: Mart 31, 2008, 11:15:30 pm » |
|
W00000t Emu niste nagovorili? What are you waiting for? 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
|
|
Anja
|
 |
« Odgovor #4 poslato: April 01, 2008, 02:22:50 pm » |
|
Kakve veze ima to shto ste iz doma? Neki od mojih najboljih drugova su u domu, pa? Nishta im ne fali. Koliko se tamo dobro zezamo, to nije normalno.  Go, domci, go!!! 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
DUXI90
|
 |
« Odgovor #5 poslato: April 01, 2008, 06:38:55 pm » |
|
Samo sam hteo da čujem javno mišljenje o nama. Čuo sam radnije priče kako svi misle da su sva deca iz doma retardirana (što naravno nije istinam, što bih naglasio...). A i ta retardirana nisu toliko strašna (čast izuzecima).
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Stella
|
 |
« Odgovor #6 poslato: April 01, 2008, 07:27:33 pm » |
|
a shta bi inache moglo da fali domcima, a dushane? inache ako nauchish da igram ionu igricu sa kockicom, koja nije kockica, nego neshto drugo, mislim da ce mishljenje o tebi naglo porasti... a samim tim i o domcima 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Nekada davno, u jednoj dalekoj zemlji ziveli su BauCi, BAuci...
|
|
|
|
DUXI90
|
 |
« Odgovor #7 poslato: April 01, 2008, 07:32:44 pm » |
|
Svrni.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Stella
|
 |
« Odgovor #8 poslato: April 01, 2008, 07:38:50 pm » |
|
ma narawno
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
sanja
|
 |
« Odgovor #9 poslato: April 01, 2008, 07:56:45 pm » |
|
Dungeons and dragons  I ta kocka je zapravo ikosaedar  Jel tako?  Ne znam ja da igram D&D, ali cini mi se da je kocka ikosaedar 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Kain
|
 |
« Odgovor #10 poslato: April 01, 2008, 09:05:29 pm » |
|
Ah, D&D... Brings me back u sedmi osnovne, kada smo pokushavali da igramo isti... Chak i kockice imam - od onih chetvorostranih pa sve do dvadesetostranih... Very cool. Ali ja i dalje ne znam to da igram!!!!!!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
I saw that day I lost my mind Lord I'm fine Maybe in time you'll want to be mine...
Gorillaz - El Manana
|
|
|
|
Igrutin
|
 |
« Odgovor #11 poslato: April 02, 2008, 02:34:02 am » |
|
@DUXI90: Sta te briga sta mislim o domcima? Salem se, vi ste najludziji likoviju na cvetu.... Sto bi Zmago reko: "Tuk in monarhijo se pojavilo vest o tukasnjim vampirijot..."
Nas Duxi pokusao da nauci ali nesto prso mrzelo ga mogli bi smo jednog dana svi onako da raspalimo jednu partiju kojace da traje 2-3-4-5-6-7... godine...(a ili e nemam pojma sta je pravilno, ko bude video kad sam postovao shvatice...)
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
̿̿̿̿ ̿̿̿'̿'\̵͇̿̿\=((•̪●))=/̵͇̿̿/'̿̿ ̿ ̿ ̿
|
|
|
|
Anja
|
 |
« Odgovor #12 poslato: April 02, 2008, 03:48:50 pm » |
|
Samo sam hteo da čujem javno mišljenje o nama. Čuo sam radnije priče kako svi misle da su sva deca iz doma retardirana (što naravno nije istinam, što bih naglasio...). A i ta retardirana nisu toliko strašna (čast izuzecima).
I ti bi naglasio da propaganda - nije istina.  Shta cesh, pogreshi chovek 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
DUXI90
|
 |
« Odgovor #13 poslato: April 03, 2008, 01:17:56 pm » |
|
Biće organizovan neki humanitarni happening sa svrhom da se skupi kinta za pomenutu decu sa posebnim potrebama. Više o tome kad bude sve zvanično objavljeno.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Stella
|
 |
« Odgovor #14 poslato: April 03, 2008, 04:30:56 pm » |
|
uuuuuuu pa ti siowu temu otworio u humanitarne swrhe... aplauz za tebe...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|