|
SSpin
|
 |
« poslato: Mart 28, 2008, 08:28:56 am » |
|
Kad ima sta da se odgovara i sl, onda je zabavno inche, (pogotovo ovih dana) straaaasno, smor smor smor 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Zoe_Jane
|
 |
« Odgovor #1 poslato: Mart 28, 2008, 10:43:22 am » |
|
Slazem se, prilicno je dosadno...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Zivot tako malen je da bi se sve ostvarilo, nesto uvek bude bolje, nesto bi se kvarilo... 
|
|
|
|
Kain
|
 |
« Odgovor #2 poslato: Mart 28, 2008, 12:49:23 pm » |
|
Josh samo 4 nedelje pa raspust, josh samo 4 nedelje pa raspust, josh samo 4 nedelje pa raspust, josh samo 4 nedelje pa raspust, josh samo 4 nedelje pa raspust, josh samo 4 nedelje pa raspust, josh samo 4 nedelje pa raspust, josh samo 4 nedelje pa raspust, josh samo 4 nedelje pa raspust, josh samo 4 nedelje pa raspust, josh samo 4 nedelje pa raspust, josh samo 4 nedelje pa raspust, josh samo 4 nedelje pa raspust, josh samo 4 nedelje pa raspust, josh samo 4 nedelje pa raspust, josh samo 4 nedelje pa raspust, josh samo 4 nedelje pa raspust, josh samo 4 nedelje pa raspust, josh samo 4 nedelje pa raspust..........
P.S. Ako se ispostavi da je manje, ne terajte me da menjam sve ovo!!!!!!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
I saw that day I lost my mind Lord I'm fine Maybe in time you'll want to be mine...
Gorillaz - El Manana
|
|
|
|
sanja
|
 |
« Odgovor #3 poslato: Mart 28, 2008, 05:33:21 pm » |
|
paaaaa ponesem knjigu pa citam, radim domaci iz drugog predmeta (citaj: analize  ) Za odmor se igra Mortal Kombat, karte, asocijacije...  Za vreme casa se spremaju papirici za asocijacije 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Kain
|
 |
« Odgovor #4 poslato: Mart 28, 2008, 08:19:23 pm » |
|
  Gde nadjoste Mortal Kombat?!?!?!?!?! Hocu i JA!!!!! Dosadilo mi da tabanim AI u Armageddonu na mojoj PSDvojci...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
I saw that day I lost my mind Lord I'm fine Maybe in time you'll want to be mine...
Gorillaz - El Manana
|
|
|
|
SSpin
|
 |
« Odgovor #5 poslato: Mart 28, 2008, 09:10:35 pm » |
|
Kojoj be PS II ??
Pa zar PS II nosis u skolu?
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
sanja
|
 |
« Odgovor #6 poslato: Mart 28, 2008, 09:46:47 pm » |
|
@Kain ma nemam pojma, skidani su neki emulatori pa se igra Ultimate MK 3, ja inace imam MK4 na hardu, a i mislim da taj nije problem da se nadje po netu  Pogledaj ovde i ovde 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Kain
|
 |
« Odgovor #7 poslato: Mart 29, 2008, 05:02:24 pm » |
|
Ma breee... Najmanji mi je problem da skidam sve to, chak shta vishe, ne moram ni da skidam jer imam i Ultimate MK3 u verzijama za SNES i Genesis, i MK3 obichan za Genesis, i MK Trilogy za Nintendo64... Shta cesh, kad se bakcem s emulacijom  Nego pitam GDE igrate??? Na kojim kompjuterima??? Zar svakog malog odmora imate pristup informatichkom kabinetu?
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Gorillaz - El Manana
|
|
|
|
SSpin
|
 |
« Odgovor #8 poslato: Mart 29, 2008, 05:47:05 pm » |
|
U informatickom kabinetu oni u ucionici imaju kompjuter 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
sanja
|
 |
« Odgovor #9 poslato: Mart 29, 2008, 07:30:52 pm » |
|
To je kabinet fizike 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
SSpin
|
 |
« Odgovor #10 poslato: Mart 30, 2008, 12:40:10 pm » |
|
Ne bre, ne ono podrumce gde je komp za novinarsku itd, vec ucionica za specijalce (koju ja nazvah informaticki kabinet iz samo meni poznatih razloga)
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
sanja
|
 |
« Odgovor #11 poslato: Mart 30, 2008, 01:30:54 pm » |
|
Pa da, nasa ucionica je u narodu poznata kao kabinet fizike... a ono podrumce gde su raznorazni aparati i pozutele knjige Kikijeva pecina 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Stella
|
 |
« Odgovor #12 poslato: Mart 30, 2008, 03:40:06 pm » |
|
hahhaha pa u shkoli jeste prilichno dosadno... j apricham, shto wishe mogu, ali poshto sam ozloglashena po tom pitanju, onda se trudim da psawam... i qliram glupost...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Nekada davno, u jednoj dalekoj zemlji ziveli su BauCi, BAuci...
|
|
|
|
Igrutin
|
 |
« Odgovor #13 poslato: Mart 30, 2008, 08:40:22 pm » |
|
|
|
|